Connect E506101 Ideal Standard Правоъгълна Мивка за Монтаж под Плот 58 см

319 лв.

Етикети:

Описание:

С коплект за монтаж T645567 и шаблон за изрязване на плот
Доживотна гаранция от Идеал Стандарт
Размери на мивката: 58х43х17,5 см
С преливник

Важно!
При монтаж със смесител с изпразнител е необходимо да се поръча A960200AA Удължен лост за изпразнител на Идеал Стандарт.

Цената включва:

Правоъгълна мивка за монтаж под плот 58 см E506101

Ние от bania-outlet.bg работим заедно с Ideal Standard и Vidima от над 10 години. Нашият екип познава отлично всички продукти на двете марки, независимо дали става дума за промо пакети, смесители за баня или кухня, душове за баня или пък качествена санитарна керамика. При нас получавате специална цена при покупка на 2 или повече артикула за баня или кухня. Така, че не се колебайте да се свържете с нас съветник относно обзавеждане за вашата баня. Нашият online магазин винаги има широка гама от промоционални продукти, при които можете да спестите доста пари.

Всеки продукт за баня или кухня на Ideal Standard внася ненадминат уют и топлина във всеки дом. Комбинацията между практичност и стил са характерни за всяка баня обзаведена с продуктите на европейската марката. Точно мокрото помещения във вашата къща е мястото, което ни дава допълнително спокойствие и вдъхновение от което всеки има нужда. Ideal Standard комбинира модерния стил и качеството така характерно за част от по-старото обзавеждане за баня. Без значение дали говорим за санитарна керамика, смесители, душ батерии или батерии за кухня в света има само няколко производителя, които оставят без дъх и един от тях е без съмнение Ideal Standard.

magnifier Call Now Button