Essence Profi 30294000 GROHE Професионален Смесител за Кухня

969 лв.

Етикети:

Описание:

Смесител за кухня от професионалния клас на GROHE с красив С-образен гъвкав чучур, за лесно измиване и на по-големи съдове. Елегантен дизайн, който да направи всяка кухня сърцето на дома или перфектното работно място.

Характеристика:
ComfortHeight от GROHE за лесно пълнене и измиване на големи кухненски съдове
Меко силиконово покритие на чучура за по-удобен захват
SpeedClean Система против натрупване на варовик
Тръбен маркуч с възможност за завъртане до 360 °
Глава от керамика GROHE SilkMove 28 мм
GROHE StarLight Дълготрайно покритие
С две лесно сменяеми струи
Гаранция от ГРОЕ: 5 години
C-образен гъвкав чучур

Цената включва:

Професионален смесител за кухня 30294000

bania-outlet.bg е ексклузивен online партньор на Grohe AG, Германия. Ние ви предлагаме много изгодни цени и доставка само за 1 работен ден. На посочените на сайта телефони можете да се посъветвате с наш колега и да изберете подходящ за Вас продукт на Грое: промо пакети, санитарна керамика, модули за вграждане, душ системи и батерии за баня и кухня.

Grohe AG е семейна фабрика основана през далечната 1936 година от Фридрих Грое в Хемер, Германия. До 1998 фабриката принадлежи основно на семейство Грое, след което е превърната в акционерно дружество и по-късно през 2014 година е продадена на японския конгломерат Lixil Group. През 2017 Grohe AG разширява немската си фабрика в град Лар и с днешна дата там работят над 700 души. Останалата част от производството на Grohe AG се извършва в град Кленг, Тайланд. Продуктите с марка Grohe са известни в цял свят с безкомпромисно качество и принадлежат към луксозния сегмент. Началото на 2018 година Грое започва да инвестира средства в производството на умни (smart) душ системи и водни сензори. През 2019 Grohe AG започва съвместен проект с Miele и Viessmann в областта на smart home и intelligent living.

magnifier Call Now Button