Minta SmartControl 31613000 GROHE Стилен Смесител за Кухненска Мивка

809 лв.

Етикети:

Описание:

Технология SmartControl за преминаване от ситни капчици към пълна струя на водата само с натискането на един бутон
GROHE Magnetic Docking Плавно прибиране на главата към чучура посредством магнит ComfortHeight от GROHE за лесно пълнене и измиване на големи кухненски съдове
Регулиране на температурата с плъзгане на оребрен плъзгач в основата на тялото
Г-образен смесител с чучур със завъртане и издърпващ се душ
GROHE Zero Оптимално чиста вода без олово и никел
GROHE QuickFix® Plus за лесна инсталация
GROHE StarLight Дълготрайно покритие
Завъртане на чучура до 140 °
Гъвкави връзки за свързване
Гаранция от ГРОЕ: 5 години

Цената включва:

Смесител за кухненска мивка 31613000

bania-outlet.bg е ексклузивен online партньор на Grohe AG, Германия. Ние ви предлагаме много изгодни цени и доставка само за 1 работен ден. На посочените на сайта телефони можете да се посъветвате с наш колега и да изберете подходящ за Вас продукт на Грое: промо пакети, санитарна керамика, модули за вграждане, душ системи и батерии за баня и кухня.

Grohe AG е семейна фабрика основана през далечната 1936 година от Фридрих Грое в Хемер, Германия. До 1998 фабриката принадлежи основно на семейство Грое, след което е превърната в акционерно дружество и по-късно през 2014 година е продадена на японския конгломерат Lixil Group. През 2017 Grohe AG разширява немската си фабрика в град Лар и с днешна дата там работят над 700 души. Останалата част от производството на Grohe AG се извършва в град Кленг, Тайланд. Продуктите с марка Grohe са известни в цял свят с безкомпромисно качество и принадлежат към луксозния сегмент. Началото на 2018 година Грое започва да инвестира средства в производството на умни (smart) душ системи и водни сензори. През 2019 Grohe AG започва съвместен проект с Miele и Viessmann в областта на smart home и intelligent living.

magnifier Call Now Button