ПРОМОПАКЕТ Roca The Gap Моноблок със Забавено Падане

425 лв.

Етикети:

Описание:

Пакетът включва:
Седалка и капак с плавно спускане Round Slim А801D12003
Моноблок с двойно оттичане Round A3420N8000
Казанче със странично захранване А3410N1000
Двоен бутон

Характеристика на: Седалка и капак с плавно спускане Round Slim А801D12003
От висококачествен дуропласт
Гаранция от Рока: 2 години
Капак с плавно спускане

Характеристика на: Моноблок с двойно оттичане Round Slim A3420N8000
С гаранция от Рока на санитарен порцелан: 10 години
С включени елементи за монтаж
От санитарен порцелан
За монтаж върху под
Овална форма

Характеристика на: Казанче със странично захранване А3410N1000
Гаранция от Рока на промивен механизъм: 3 години
С два режима на промиване: 3/6 л.
С ляво или дясно водозахранване
С включен комплект за монтаж
Бутон в цвят: хром – гланц

През 1917г. фирмата която се занимава с производството на чугунени радиатори в Гава, в близост до Барселона се казва Roca. С напредване на времето фирмата се усъвършенства в пройзводството,развива дейността си с различни продукти като бойлери, а по-късно навлизат изцяло в санитарията през 1929г. и започват производството на вани.

Дейността на компанията се развива с висока устойчивост към клиентите, като проследява промените на основния важен за нея ресурс - водата, като през 1936г. Roca навлиза в производството на санитарен порцелан за обзавеждане на баня. Освен с грижа за клиентите а също и за околната среда, Roca се отличава с атрактивен дизайн на добри цени.

През 1954г стартира производството и на месингови продукти.Това разширяване на дейността в разнообразието на продукти позволява и разширяването и на пазарите към други страни, чрез създаване на нови търговски клонове, подписване на споразумения с водещи местни търговски марки. Освен Франция и Португалия, марката налага присъствието си и Обединеното кралство, Германия, Италия, Русия, Мароко, Аржентина, Бразилия и Китай.

През 1999г. ключов момент за развитието на фирмата става придобиването на швейцарската компания Keramik Holding Laufen, укрепва позициите на места в който няма засилено търговско присъствие като Източна Европа , Бразилия и САЩ.

Roca се ориентира изцяло върху дизайна на продуктите си в банята и пространственото разпределение. През 2005г. става световен и водещ лидер в сектора санитарни помещения обзавеждане и дизайн. До днес търговската марка притежава изградена мрежа от 78 на брой пройзводствени бази който захранват 170 държави.

Roca е компания, която се е утвърдила, като лидер в производството на вани, душ кабини, санитарен фаянс, душ системи и смесители, както и мебели за баня.

magnifier Call Now Button