ПРОМОПАКЕТ Roca Вградено Казанче DUPLO ONE + Двоен бутон PL10.A DUAL, цвят Хром

396 лв.

Етикети:

Описание:

Пакетът включва:
Вградено казанче Duplo One A890070020
Двоен бутон PL10 A DUAL,цвят: хром A890189001

Характеристика на Структура за вграждане за тоалетна чиния Duplo One A890070020:
Предназначена за монтаж към под/стена или пред сухо строителство
Спирателен кран с гъвкава връзка 1/2" за горно захранване на казанчето
Лесна корекция на височината с механизъм до 200 мм
Промивен механизъм настроен на 2/4,5 л.
Казанче от висококачествена пластаса
Рамка от метал с прахово покритие
Коляно 90/110 с носеща скоба
Гаранция от Рока: 5 години
Защита против конденз

Характеристика на Двоен бутон,цвят: хром PL 10 A890189001:
Гаранция от Рока: 2 години
Размери: 160х250х13 мм
Цвят: хром

През 1917г. фирмата която се занимава с производството на чугунени радиатори в Гава, в близост до Барселона се казва Roca. С напредване на времето фирмата се усъвършенства в пройзводството,развива дейността си с различни продукти като бойлери, а по-късно навлизат изцяло в санитарията през 1929г. и започват производството на вани.

Дейността на компанията се развива с висока устойчивост към клиентите, като проследява промените на основния важен за нея ресурс - водата, като през 1936г. Roca навлиза в производството на санитарен порцелан за обзавеждане на баня. Освен с грижа за клиентите а също и за околната среда, Roca се отличава с атрактивен дизайн на добри цени.

През 1954г стартира производството и на месингови продукти.Това разширяване на дейността в разнообразието на продукти позволява и разширяването и на пазарите към други страни, чрез създаване на нови търговски клонове, подписване на споразумения с водещи местни търговски марки. Освен Франция и Португалия, марката налага присъствието си и Обединеното кралство, Германия, Италия, Русия, Мароко, Аржентина, Бразилия и Китай.

През 1999г. ключов момент за развитието на фирмата става придобиването на швейцарската компания Keramik Holding Laufen, укрепва позициите на места в който няма засилено търговско присъствие като Източна Европа , Бразилия и САЩ.

Roca се ориентира изцяло върху дизайна на продуктите си в банята и пространственото разпределение. През 2005г. става световен и водещ лидер в сектора санитарни помещения обзавеждане и дизайн. До днес търговската марка притежава изградена мрежа от 78 на брой пройзводствени бази който захранват 170 държави.

Roca е компания, която се е утвърдила, като лидер в производството на вани, душ кабини, санитарен фаянс, душ системи и смесители, както и мебели за баня.

magnifier Call Now Button